Services

 

Bezorgservice 
Als u aan huis gebonden bent of het is niet mogelijk om uw geneesmiddelen af te (laten) halen, dan kunnen wij uw geneesmiddelen laten bezorgen. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact op met de apotheek of laat het door uw arts vermelden op het recept. Wij bezorgen in de wijken Katendrecht, Afrikaanderwijk, kop van Zuid, Tarwewijk, Bloemhof en Vuurplaat, op werkdagen tussen ongeveer 16.00 en 19.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 010 760 00 65 of contact@apotheekkatendrecht.nl.

Gratis inloopspreekuur 
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak gebruik van ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Inloopspreekuur:
Elke maandag van 16.00 tot 17:00 uur.

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek

Privacy & Voorlichtingsruimte
Wij doen er alles aan om tijdens de dagelijkse werkzaamheden uw privacy te waarborgen. Als u iets te bespreken heeft, wat om privacy vraagt, laat het ons dan weten. We hebben hiervoor een aparte ruimte tot onze beschikking
Deze voorlichtingsruimte wordt ook gebruikt om verschillende instructies te geven over het juiste gebruik van medicijnen, bijvoorbeeld instructies over inhalatiemedicijnen en oogdruppels.

Ook geven wij hier informatie en advies over diabetes(artikelen) en hulpmiddelen. Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden voor vragen over incontinentie(materialen).
Meer informatie over de privacyregeling en uw persoonsgegevens vindt u in de folder 'Persoonsgegevens'. Deze is in de apotheek te verkrijgen.