Ons team

 

De apothekers en assistenten in onze apotheek worden regelmatig bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo prettig en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Kwaliteit
Apotheek Katendrecht is sinds 2012 HKZ-gecertificeerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk dat wordt toegekend aan zorginstellingen die zo georganiseerd zijn dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de client is daarbij altijd het uitgangspunt.

Apothekers:
Mw. drs. D.M.J. Quaak